• Комплект "Уча се и оцветявам"

Комплект "Уча се и оцветявам"

  • Модел Комплект "Уча се и оцветявам"
  • Наличност В наличност
  • Age range: 3-7 years
  • 17,50лв

Комплект включва 3 книжки за оцветяване с вода "Принцеси", "В зоопарка" и книжка за МНОГОКРАТНО оцветяване с вода "Английски за деца" + четка за рисуване.

Книжка за МНОГОКРАТНО оцветяване с вода "Английски за деца" помага на най-малките да изучават чужди езици забавлявайки се. С тази книжка децата лесно ще научат да четат и пишат буквите от английската азбука. Книжка съдържа 4 картини за многократно оцветяване.

В книжка за оцветяване с вода "Принцеси" ще откриете красивите героини от приказките Пепеляшка, Спящата красавица, Малката русалка, Палечка и други.

А в книжка за оцветяване с вода "В зоопарка" ще срещнете някои от животните, които живеят в зоопарка - лъв, хипопотам, жираф, крокодил, маймунки, фламинго, тигър, слон.

Книжките съдържат 8 картини за оцветяване.

Намокрете четката и започнете да оцветявате картините в книжката. Цветовете ще оживеят. Истинско вълшебство!

Магията им може да бъде разкрита от една детска ръчичка, въоръжена с четка с чиста вода. Докато прокарва внимателно мократа четка по страниците на книжката, пред очите на детето цветовете ще оживяват – като с магия.

Освен че е истинско вълшебство, тези книжки е прекрасно упражнение за фината моторика на мъниците, без риск боичките да се размажат навсякъде по стаята.

Книжките е подходящи за деца от 1 до 3 годинки, които да обучавате как се държи четка и как да не излизат от контурите, а малчуганите от 4 до 6 години могат да се справят и сами.


Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.