• Коледен подарък за момиче

Коледен подарък за момиче

  • Модел Коледен подарък за момиче
  • Наличност В наличност
  • Age range: 3-7 years
  • 35,00лв

Всяко малко момиче обича да рисува, но с този подаръчен комплект книжки с рисунки за оцветяване с вода то ще се почувства като истинска вълшебница!

Всичко необходимо – в една кутия

Във всяка една подаръчна кутия за момиче има всичко необходимо за няколко часа игри и забавления с цветове, форми и любими герои. Необходима е само малко чиста вода и забавлението може да започне!

В комплекта влиза удобна, сгъваема чаша за рисуване, в която да налеете малко вода. Чашата е невероятна и децата я обожават! След това малката принцеса може да вземе четката от кутията и да започне да съживява цветовете. Тя може да избира рисунки за оцветяване по свой вкус от всяка от петте книжки с разнообразна тематика.

Комплектът съдържа:

- 5 книжки за оцветяване с вода: "Английски за деца", "Принцеси", "В зоопарка", "Във фермата", "Приказки"

- Сгъваема чаша FABER-CASTELL CLIC&GO, червена

- Четка със синтетичен косъм

- Четка сконтейнер за вода (най-подходяща за книжка "АНГЛИЙСКИ ЗА ДЕЦА")

Игра, творчество, забавление, магия – в една кутия


Една красива подаръчна кутия от АзБукиВеди ще въведе малкото момиче в увлекателния свят на приказките, който е изпълнен с вълшебства, познания и забавления.


Петте книжки с картинки за оцветяване ще ѝ разкажат за домашните любимци във фермата или за животните в зоопарка. Ще я срещнат с любимите ѝ принцеси, с които да измислят заедно страхотни приключения. Ще я накарат отново да преживее как вълкът издухва къщичките на трите прасенца, как дядовата ръкавичка успява да побере цяла мечка или как житената питка измамва лисицата и се връща цяла-целеничка у дома. Освен всичко останало, с нашите интересни картинки за оцветяване момиченцето ще има шанса да научи първите си английски думички – с малко помощ от възрастен.

Тези книжки са наистина специални. Това не са рисунки за оцветяване, в които цялата рокля става в боички. Тук малките вълшебници ще накарат цветовете да се появят само с четка с чиста вода, без цапаници и сякаш с магия. Щом малките ръчички прокарат мократа четка по листа, багрите ще грейнат като по чудо пред очите им и красивите детски картинки за оцветяване ще оживеят.

Поднесете вълшебен подарък за момиче


Кутиите с комплекти игри за оцветяване имат нов, стилен и привлекателен вид, така че можете да ги поднесете като подарък за рожден ден или коледен подарък за момиче на възраст до 6 години.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.