• Коледен подарък за момче

Коледен подарък за момче

  • Модел Коледен подарък за момче
  • Наличност В наличност
  • Age range: 3-7 years
  • 35,00лв

Ако вашето малко момче обича да прави магии, да играе с динозаври, да изследва звездите или дълбините на океана, то този творчески подаръчен комплект с книжки с картинки за оцветяване с вода е точно за него!

Всичко необходимо – в една кутия

Всяка една подаръчна кутия за момче ще осигури няколко часа забавления на малчуганите. В нея има всичко необходимо за една дълга игра за оцветяване, в която няма да има изцапани дрешки и цветни петна по цялата стая!

В кутията сме сложили удобна чаша за рисуване, която е сгъваема и децата я обожават. Налейте малко вода в нея и щом вашето малко момче вземе четката, под ръцете му ще се случи истинска магия – с всяко прокарване на мократа четка по листа с картинки за оцветяване фигурките ще се изпълват с цвят и ще оживяват.

Комплектът съдържа:

- 5 книжки за оцветяване с вода: "Английски за деца", "Динозаври", "Космос", "Транспорт", "В морето"

- Сгъваема чаша FABER-CASTELL CLIC&GO, синя

- Четка със синтетичен косъм

- Четка сконтейнер за вода (най-подходяща за книжка "АНГЛИЙСКИ ЗА ДЕЦА")

Игра, творчество, забавление, магия – в една кутия


Тъй като сме специализирано издателство за деца, ние в АзБукиВеди много добре знаем какво вълнува малките мъже. И в тази подаръчна кутия с детски картинки за оцветяване сме се погрижили да съберем за тях истинско, вълнуващо приключение.


Петте книжки с картинки за оцветяване за най-малките са на любими момчешки теми. Тук момчетата ще могат да си измислят страхотни преживелици с динозаврите; да полетят към Космоса и да срещнат чудновати извънземни; да бъдат шофьори на различни превозни средства и да попътуват във въображението си с тях; да бъдат капитани на презокеански кораби и да плуват с делфините. И не на последно място, с книжката „Английски за деца“ ще могат да научат бързо и лесно (с малко ваша помощ) първите си важни думички на английски.

Магията, която се случва на листа само с чистата вода, лесно грабва въображението на малчуганите и в същото време е добра тренировка за развиване на фината моторика и вниманието.

Поднесете вълшебен подарък за момче

Погрижихме се творческите кутии да бъдат красиви и подходящи за поднасяне като подарък за рожден ден или коледен подарък за момче на възраст до 6 години.

Тъй като през цялото време детето използва само чиста вода, нашите книжки с картинки за оцветяване са подходящи и за най-малките дечица, които с малко помощ от възрастен мога да се справят чудесно и да изпитат вълнението да творят вълшебства. Така че можете да изберете творческа кутия за 

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.