Вашата кошница
Комплект "Уча и се забавлявам"

Комплект "Уча и се забавлявам"

  • Код на продукта: Комплект с англ, ферма, транспорт
  • Наличност: В наличност
  • 18.50лв.

  • Без данък: 18.50лв.

Художниците са като вълшебници – създават цели светове от багри и форми по белия лист. Насърчете малкото момиченце или момченце да разкрива нови светове с нашите детски книжки за рисуване с вода!

 

Да се рисува само с чиста вода е страхотно!

Нищо няма да се изцапа – детето рисува само с помощта на чиста вода и четката от кутията. Ето защо този комплект детски книжки за рисуване е подходящ дори за най-малките художници, които тепърва се учат да държат четка в пръстчетата си.

Цветовете ще се появяват сами и детето ще се чувства като истински художник, който умее да създава красиви картини. Но това не е всичко!

Детето ще развива фината си моторика, като се стреми да преминава с четката по полетата едно по едно, за да не прелее цветовете един в друг.

С ваша помощ детето може да научи и много нови думи на български и английски език. Животни, транспортни средства, цветове – достатъчно е да отделите малко време, за да поседите до него коментирате с детето какво оцветява и какъв цвят е то.

 

Какво съдържа комплектът детски книжки за рисуване с вода

В тази подаръчна кутия ще откриете няколко книжки за оцветяване, които ще помогнат на детето да види как изглеждат животните във фермата, да разгледа различните транспортни средства, а с малко помощ от възрастен ще може и да научи първите си думички на английски по забавен и оригинален начин.

1.        Книжка за оцветяване с вода „Английски за деца“

Няма нужда от скучни детски книжки за учене на английски език, защото с тази уникална книжка самоучител за деца английски език се учи бързо и лесно. Докато прави така, че цветовете да оживяват пред него, детето лесно ще запомни думите, които му повтаряте, и ще ги свързва с предметите, които вижда.

Тази книжка може да се оцветява отново и отново много пъти, за да може играта да доведе до желания резултат.

2.        Книжка за оцветяване с вода „Във фермата“

Какъв цвят е прасенцето? А овцата? А слънцето? Цветовете се разкриват под пръстчетата на детето и то лесно ги запомня. Можете да му помогнете да ги научи, като ги повтаряте с него.

3.        Книжка за оцветяване с вода „Транспорт“

Ако търсите забавни книжки с коли за момчета (и за момичета, разбира се!), тази е точно за вас. Усмихнат багер, весело автомобилче, готова за помощ пожарна кола – детето ще има възможността да оцвети внимателно всяко едно превозно средство. И с ваша помощ да научи думичките за кабина, гуми, кран, стълба, докато те засияват пред очите му.

4.        Четка за рисуване

Четката е в кутията, така че добавете чаша чиста вода и оставете детето да открива магията на цветовете и формите по безопасен и лесен начин.

Подарете оригинален комплект книжки за рисуване с вода на дете, което обичате!

 

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Тагове: книжки с коли за момчета, транспортни средства, животни