Книжка за оцветяване с вода "Приказки"

  • Модел Книжка за оцветяване с вода "Приказки"
  • Наличност В наличност
  • Age range: 2-7 years
  • 4,90лв

Коя е любимата приказка на децата? Всяко си има различна! Но ние се погрижихме да съберем в една книжка за оцветяване с вода онези, които всички деца знаят наизуст. Тя е част от новата ни серия книжки за оцветяване, които имат цветен фон, за да са още по-атрактивни за малчуганите.
 

Книжка за рисуване за деца и… приказки

Това не е просто книжка, в която картинките ще получат цветове. Това е книжка, в която детето може да преживее отново цялата приказка. Докато оцветява, то ще познае историята, ще си припомни героите, ще си разкаже наум или на глас сюжета и ще си припомни поуката.


Ще се подсети как трите прасенца строили къщички и какво се случило с най-мързеливото. Ще се опита отново да проумее как дядовата ръкавичка станала толкова голяма, че приютила всички горски животни. Ще се разходи с житената питка и ще надлъже вълка и лисицата, та да се върне у дома. И още, и още…


Но за да събуди героите, детето има нужда от вълшебна четка за рисуване, потопена в чиста вода. Тя ще върне цветовете на приказката и ще я накара да оживее отново.


Книжка за развиване на творчеството при децата


Всяка рисунка в книжката за оцветяване с вода е съставена от полета с точки в различен цвят. Когато се намокрят с чиста вода, тези точки се превръщат в цветно петно, което ще съживи героите и сцените от приказката.


Можете да използвате книжката за упражнение за фината моторика на детето. Нека то прокарва четката в полетата едно по едно. След като приключи с едно, нека изплакне четката и намокри следващото. Така водата и цветовете няма да се преливат и цветовете ще останат чисти и свежи.

Книжка за рисуване с вода – без цапане и бъркотия

Книжка, четка и чаша чиста вода – това е всичко, с което детето ще работи. Така и дрешките, и работното му място ще бъдат чисти по време на приказното приключение.

За кого е подходяща книжката

Книжката е създадена за деца от 1 до 6 години.

Съдържа 8 картинки за оцветяване с вода с различни популярни приказки.

Страниците могат да бъдат отделени и раздадени на няколко деца.

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.