• Книжка за рисуване с вода "Космос"

Книжка за рисуване с вода "Космос"

  • Модел Книжка за рисуване с вода "Космос"
  • Наличност В наличност
  • Age range: 2-7 years
  • Pages: 16
  • 4,90лв

Всички деца мечтаят да полетят в Космоса! Да открият нови планети, да разгледат отблизо звездите, да срещнат извънземно може би… И могат да го направят с новата ни книжка за оцветяване с вода с цветен фон, който е още по-привлекателен.


Книжка за рисуване за малки деца и… мечти

Това не е просто книжка за оцветяване. Това е възможност да оставите въображението на детето да отлети чак до края на Вселената. В приключението то ще носи скафандър, когато излиза от кораба. Ще му помагат неговите добри приятели – куче и коте астронавти. И ако искате да научите какви са имената им, попитайте детето, то със сигурност ги знае!

Но за да стане космонавт, детето трябва да бъде истински изследовател със специални инструменти за работа. Инструментите тук ще бъдат наглед обикновени – то ще има нужда от четка за рисуване и чашка с чиста вода. Но с тях ще помогне на своите приятели да „облекат“ скафандрите си, ще разбере дали извънземните са наистина зелени, ще открие какви са цветовете на планетите и как сияят звездите в открития Космос…

И после… после космическите приключенията могат да започнат!

Книжки за рисуване за деца

Щом разтворите книжката, ще забележите, че всяка картинка е съставена от полета, чийто фон е от точки в различен цвят. Именно тези точки ще създадат цветно петно, което ще очертае облика на планетите и героите.


За да подобрите фината моторика на детето, покажете му как да прокарва четката само в рамките на едно поле. След като едното е готово, нека измие четката и премине към следващото. Така водата и цветовете няма да се преливат от едно поле в друго и картинката ще изглежда красива и правилна.

Книжка за рисуване с вода – без цапане и бъркотия

Оцветяването на картинките в книжката става само с обикновена вода. Така и дрешките, и работното място на детето ще останат чисти, докато се забавлява.

За кого е подходяща книжката
Книжката е създадена за деца от 1 до 6 години.
Съдържа 8 картинки за оцветяване.
Страниците могат да бъдат разделени и разпределени между няколко деца.

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.